Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Revolta Bonavista. La lluita diària per la solidaritat

(Revolta Bonavista. La lluita diària per la solidaritat

La (Re)volta de Bonavista vol servir per conèixer totes aquelles entitats que lluiten cada dia per fer un barri més solidari, just i inclusiu.

A partir de les 13 h al carrer Vint-i-nou de la Part Alta de Bonavista: vermut electrònic amb Dj, ball i fideuada solidària (5€ - inclou 1 consumició).

Punts de venda de tiquets: Fòrum Espai Cultural, Menjador social Bonavista, Càritas Bonavista, Club de Futbol Cultural Bonavista, Llar de jubilats Bonavista, AVV Buenos Aires, FAVT, Òmnium Cultural Tarragonès.

O al telèfon: 621 62 21 63 (WhatsApp)

Fitxa Revolta

Nom

(Revolta Bonavista. La lluita diària per la solidaritat

Data

diumenge, 17 de desembre de 2023

Ciutat o Barri

Bonavista, Tarragona

Hora d'inici

10:00 AM

Hora final

12:00 PM

Punt de trobada

Fòrum Espai Cultural (Carrer Set, 15, Baixos B. 43.100, Tarragona)

Punt final

Carrer Vint-i-nou de la Part Alta de Bonavista

Entitats participants

Fòrum Espai Cultural, Menjador social Bonavista, Càritas Bonavista, Club de Futbol Cultural Bonavista, Llar de jubilats Bonavista, AVV Buenos Aires, FAVT, Òmnium Cultural Tarragonès.

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball