Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta Educativa - Salt

(Re)volta Educativa - Salt

Aquesta (Re)volta es centra en donar veu a la comunitat educativa de la Vil·la de Salt. Farem una revisió dels darrers 40 anys d’escola a Salt, amb una mirada cap als reptes de futur i com afrontar-los com a societat. Una de les grans necessitats de la població de Salt és garantir una educació plural, representativa, cohesionada i amb les màximes garanties d’igualtat d’oportunitats.

A través de diferents trobades amb agents de la comunitat educativa de Salt, hem plantejat tres grans reptes que engloben el passat i el futur de l’escola del nostre poble. En primer lloc, parlarem sobre el català com a llengua cohesionadora i de relació per a vincular els infants i joves que provenen de diferents llocs del món. En segon lloc, exposarem el problema de l’absentisme escolar a través d’experiències d’èxit en l’àmbit educatiu i formatiu amb alumnes de l’Escola d’Adults de Salt. Finalment, donarem a conèixer diferents iniciatives del món de lleure educatiu que afavoreixen la cohesió social i educativa.

RECORREGUT

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta Educativa - Salt

Data

dissabte, 25 de març de 2023

Ciutat o Barri

undefined, Salt

Hora d'inici

10:00 AM

Hora final

12:00 PM

Punt de trobada

Ràdio Salt, Carrer Major, 163.

Punt final

Factoria Cultural Coma Cros, Carrer de Sant Antoni, 1.

Entitats participants

Ràdio Salt, CFA Les Bernardes, Institut Vallvera, Institut Pompeu Fabra, Escola Pia Salt, Institut Salvador Sunyer, Escola FEDAC Salt, Institut Salvador Espriu

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball