18 DE NOVEMBRE

(Re)Volta Confinada Espurna - LLEIDA

El Centre Històric de Lleida és petit, però les històries i testimonis són tants, que vessen per carrers i memòries. És per això que és necessari poder passejar el barri intentant enllaçar tres realitats que malgrat ésser diferents, coincideixen en espai i temps en aquest barri.

La (Re)volta Confinada Espurna passeja virtualment pel patrimoni desaparegut del Centre Històric, per aquell existent i per aquell que està en procés de recuperació, a través d’alternatives explicades des dels propis veïns i veïnes que les duen a terme, el patrimoni social i viu del barri. Amb la Revolta reflexionarem i re-significarem i donarem valor a tots aquests espais que han configurat i defineixen actualment la identitat de Lleida i del barri.

RECORREGUT

FORMULARI
D'INSCRIPCIÓ

  Autoritzo la captació, enregistrament, ús, distribució i publicació d'imatges meves per part d'Òmnium Cultural. La distribució podrà efecturar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l'objectiu de fer difusió de l'entitat. Aquesta autorització és completament gratuïta, amb caràcter indefinit i a nivell mundial. Les imatges podran ser difoses en qualsevol suport o plataforma (material imprès, TV, premsa, Internet, xarxes socials i altres mitjans).

  Accepto la política de privacitat

  Informació bàsica sobre protecció de dades:

  Responsable: Òmnium Cultural
  Finalitat: Gestionar les peticions formulades i fer-te arribar informació del teu interès.
  Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat.
  Més informació:Consulta la Política de Privacitat

  FITXA REVOLTA

  Nom:

  (Re)Volta Confinada Espurna - LLEIDA

  Data:

  18/11/2020

  Ciutat o Barri:

  CENTRE HISTÒRIC, LLEIDA

  Hora inici:

  19:00

  Punt de trobada:

  youtu.be/ipY5qRodX40

  Hora final:

  20:30

  Punt final:

  --

  Entitats participants:

  Amics de la Seu Vella, Ateneu Popular de Ponent, Assoc. Festa de Moros i Cristians de Lleida, Assoc. La Llavor, Assoc. Veïns i Comerciants Centre Històric, Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Centre Excursionista de Lleida, Cercle d’Amics del Museu de Lleida, Escola Cervantes, Fundació Orfeó Lleidatà, La Baula Ateneu Cooperatiu, Nomon Turisme Cultural, Plataforma Dignificació Pla de l’Aigua, Prosec-Promotora Social, Òmnium Lleida-Ponent