Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta habitacional - Girona

(Re)volta habitacional - Girona

Hi ha moltes entitats que es dediquen a lluitar en contra d’aquestes problemàtiques, i seran elles precisament qui ens expliquin com fer-hi front. En primer lloc, +Barri -Pisos Turístics exposarà el problema de la gentrificació al Barri Vell de Girona i com aquest procés genera un èxode de la població local de la ciutat. En segon lloc, conversarem amb la PAH Gironès, que ens explicarà les conseqüències de la crisi econòmica del 2008, com són els desnonaments, la precarietat laboral i la creació de la SAREB. En tercer lloc, a través de la Fundació Ser.Gi coneixerem les dificultats afegides que es troben les persones afectades pel racisme a l’hora de trobar un habitatge. Finalment, parlarem amb diferents joves de la ciutat per conèixer les dificultats que es troben a l’hora d’emancipar-se i farem un debat final on tothom podrà expressar les seves vivències.

A cada parada del recorregut, es plantejarà una pregunta als assistents de la (Re)volta, els quals podran respondre en un petit bloc de notes. En acabar la (Re)volta, l’entitat Art-Crea farà una acció artística al voltant de l’habitatge a través de les aportacions dels participants.

Com a activitat complementària de la (Re)volta, volem oferir als assistents la possibilitat d'assistir a l’obra de teatre “Com destruir una casa”, que es farà el mateix dissabte 18 a les 20 h a la Sala La Planeta. Si estàs interessat en assistir a l’obra entra a aquest enllaç .

RECORREGUT

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta habitacional - Girona

Data

dissabte, 18 de març de 2023

Ciutat o Barri

undefined, Girona

Hora d'inici

10:00 AM

Hora final

12:00 PM

Punt de trobada

Plaça del Vi (davant de la Seu d’Òmnium Gironès, Plaça del Vi, 4)

Punt final

Estació Espai Jove (C. de Sta. Eugènia, 17)

Entitats participants

Fundació Ser.Gi, PAH Gironès, + Barri menys pisos turístics, Art-Crea

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball