Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta per les lluites socials d’ahir i d’avui - Sant Boi de Llobregat

(Re)volta per les lluites socials d’ahir i d’avui - Sant Boi de Llobregat

La (Re)volta passarà pels llocs on ha deixat petjada les tres entitats que ens acompanyen, amb els seus punts que han estat el seu pal de paller.

  • La Fundació Marianao, punt neuràlgic d’acompanyament i enfortiment de petits, joves i adults, perquè siguin protagonistes de la millora de les seves vides i del seu entorn.
  • Associació de Veïns la Unió, referents amb la defensa del casc antic, amb la lluita del tema del rebut de l’aigua amb l’Àrea Metropolitana, i defensa del tipus d’urbanisme de les Rambles de Sant Boi de Llobregat.
  • Ateneu Santboià, exemple de comunitat, cultura i transformació social. Promou la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai, i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta per les lluites socials d’ahir i d’avui - Sant Boi de Llobregat

Data

diumenge, 7 de maig de 2023

Ciutat o Barri

undefined, Sant Boi de Llobregat

Hora d'inici

08:00 AM

Hora final

10:30 AM

Punt de trobada

Carretera de Sant Climent número 30, pàrquing antic restaurant de Can Xixol.

Punt final

Ateneu Santboià

Entitats participants

Fundació Marianao, Associació de Veïns La Unió, Ateneu Santboià.

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball