Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta Sountigué - Tarragona

(Re)volta Sountigué - Tarragona

Comptarem amb el "Grup Indivisibles" format per més de 17 famílies de Tarragona que tenen com a objectiu recaptar fons per finançar la construcció de nous pous d'aigua potable a diferents països d'Àfrica, i així garantir l'accés allà on no en tenen o bé reduir els quilòmetres que els separa d'algunes poblacions. A més, aquest dia gaudirem del "sountigué", moment en què aquesta comunitat establerta al Tarragonès trenca el seu dejú durant el ramadà acompanyada de les veïnes assistents a la (Re)volta. Abans, però, recuperarem la història de la "Plaça La Font" del barri de Bonavista que coincideix amb el nom de la plaça de l'Ajuntament al centre de la ciutat. Per què aquest nom? Què hi fa una font allà? Qui la va construir i per a què? Tot això i més forma part de la història democràtica del nostre país i de les històriques mobilitzacions i lluites veïnals compartides a tot el món per la classe treballadora. Previ al sopar solidari de germanor posarem a debat alguns dels temes que hagin sorgit durant la ruta i parlarem de cohesió, sentiment de pertinença i convivència entre diferents cultures presents a la ciutat.

RECORREGUT

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta Sountigué - Tarragona

Data

divendres, 24 de març de 2023

Ciutat o Barri

Bonavista, Tarragona

Hora d'inici

05:00 PM

Hora final

08:30 PM

Punt de trobada

Fòrum Espai Cultural. Carrer Set N15, 43.100, barri de Bonavista, Tarragona.

Punt final

Centre Cívic de Bonavista (Accés per Plaça La Font)

Entitats participants

Organitzen: Fòrum Espai Cultural i Òmnium Cultural del Tarragonès / Col·laboren: Grup Indivisibles, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball