Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta Exili o afusellament. El parapet de les executades i executats al Camp de la Bota - Barcelona

(Re)volta Exili o afusellament. El parapet de les executades i executats al Camp de la Bota - Barcelona

Òmnium Sant Martí ha organitzat enguany dues activitats sota el títol comú de "Memòria Històrica: Exili o Afusellament" El passat mes amb la projecció de la pelicula " l'Espill" de Màrio Pons, vàrem veure l'impacte de l'exili, i ara, amb aquesta visita al Camp de la Bota, reviurem el que ha estat un dels indrets més tràgics i dolorosos de la guerra civil on milers de republicans van ser executats. De la mà de Josep M. Monferrer, historiador, fundador de l'Arxiu històric del Camp de la Bota i la Mina, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, coneixerem històries commovedores i properes que ens faran percebre aquest indret des d'una altra mirada, tot recordant els horrors que s'hi van viure i com encara ara, cal seguir lluitant perquè el feixisme i l'odi no tornin a la nostra societat. Acabarem la Re-volta visitant una institució líder en el sector social, la Fundació Formació i Treball, que lluita per la inserció laboral dels més vulnerables i que disposa d'unes instal·lacions on ens oferiran un piscolabis als assistents i coneixerem els seus eixos d'actuació. Inscripció prèvia imprescindible.

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta Exili o afusellament. El parapet de les executades i executats al Camp de la Bota - Barcelona

Data

dimarts, 13 de juny de 2023

Ciutat o Barri

Fòrum, Barcelona

Hora d'inici

04:00 PM

Hora final

05:30 PM

Punt de trobada

Entrada del Museu de Ciències Naturals. Plaça Leonardo Da Vinci, 4-5, 08019. Barcelona (Fòrum) (H16, T4, L4, B20...)

Punt final

Fundació Formació i Treball

Entitats participants

Fundació Formació i Treball

Arxiu històric del Camp de la Bota i la Mina

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball