Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta El Carmel autoconstruït - Barcelona

(Re)volta El Carmel autoconstruït - Barcelona

El recorregut servirà per observar la petjada de l’autoconstrucció al Carmel. Aquesta pràctica, en la seva gran majoria, s’inscriu en una etapa concreta de la història del barri, l'onada migratòria que va produir un creixement de la població que va arribar a Barcelona els anys 50 i 60 i una consegüent manca d’habitatge. Entendre aquesta part de la història ens pot ajudar a entendre les actuals problemàtiques del barri i a conèixer millor la realitat de les seves veïnes. Així doncs, al llarg de les diferents parades comptarem amb testimonis de memòria viva que compartiran la seva experiència particular, i ens ajudaran a conèixer millor les diferents dimensions del fenomen de l’autoconstrucció.

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta El Carmel autoconstruït - Barcelona

Data

diumenge, 26 de març de 2023

Ciutat o Barri

El Carmel, Barcelona

Hora d'inici

09:00 AM

Hora final

11:00 AM

Punt de trobada

c/ Penyal amb c/ Doctor Bové (final de la parada del 24)

Punt final

Pisos verds (Local social Raimon Casellas)

Entitats participants

Col·lectiu d'Arquitectes El Tinglado

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball