Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.

(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

La (Re)volta s’iniciarà a Can Morros (plaça de l’11 de setembre) on, després d’una presentació, la Teresa Ventura ens explicarà el projecte del Centre de Documentació històrica i ens farà quatre pinzellades sobre la història del barri. Seguidament, l’Anass L’Arrak, membre del Sindicat d’Habitatge de Mataró ens presentarà el col·lectiu i ens explicarà quines són les seves lluites i objectius. A continuació, en Lamin, educador de l’espai Jove de Cerdanyola també ens explicarà com és la seva feina i què hi passa en aquest equipament.

Seguidament, anirem cap al Parc de Cerdanyola on la Gabina i en Sebastián de l’Associació el Panal ens parlaran d’educació en el lleure, suport escolar i els seus projectes per incidir positivament en l’educació dels infants d’origen migrant. A continuació la Tenimba i la Geisi ens presentaran la Comunitat Autofinançada, un grup d’estalvi i suport mutu format per 10 dones emprenedores, i acabarem amb una pinzellada històrica sobre les lluites veïnals dels anys 70 que van permetre la creació del parc.

Continuarem cap a la plaça de l’Illa Cristina on en Juanjo Navarro, membre de l’Associació de Veïns de Cerdanyola ens parlarà breument de l’entitat i acabarem a la plaça Joan Lluís González Haro on farem un fòrum de diàleg i escolta i un refrigeri per acabar.

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

Data

dissabte, 25 de març de 2023

Ciutat o Barri

Cerdanyola, Mataró

Hora d'inici

09:00 AM

Hora final

12:00 PM

Punt de trobada

Plaça de l’11 de setembre (Centre cívic de Can Morros) - Mataró

Punt final

Plaça de Joan Lluis González Haro - Mataró

Entitats participants

Participen a títol individual persones del Centre de Documentació històrica de Cerdanyola, Associació Cultural de Cerdanyola, Espai Jove, Sindicat d’habitatge de Mataró, Associació El Panal, CAF Maresme, Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola.

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

BCT DistricteComunitat MusulmanaConsorci per la NLEscola Antoni UbachFundació educativa TerrassaGrup de colònies Ca N'AngladaAssociació de Veïns La UnióAteneu SantboiàFundació MarianaoManantial de vidaVeu pròpiaArxiu Històric del Camp de la Bota i la MonaFormació i Treball