(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

La (Re)volta s’iniciarà a Can Morros (plaça de l’11 de setembre) on, després d’una presentació, la Teresa Ventura ens explicarà el projecte del Centre de Documentació històrica i ens farà quatre pinzellades sobre la història del barri. Seguidament, l’Anass L’Arrak, membre del Sindicat d’Habitatge de Mataró ens presentarà el col·lectiu i ens explicarà quines són les seves lluites i objectius. A continuació, en Lamin, educador de l’espai Jove de Cerdanyola també ens explicarà com és la seva feina i què hi passa en aquest equipament.

Seguidament, anirem cap al Parc de Cerdanyola on la Gabina i en Sebastián de l’Associació el Panal ens parlaran d’educació en el lleure, suport escolar i els seus projectes per incidir positivament en l’educació dels infants d’origen migrant. A continuació la Tenimba i la Geisi ens presentaran la Comunitat Autofinançada, un grup d’estalvi i suport mutu format per 10 dones emprenedores, i acabarem amb una pinzellada històrica sobre les lluites veïnals dels anys 70 que van permetre la creació del parc.

Continuarem cap a la plaça de l’Illa Cristina on en Juanjo Navarro, membre de l’Associació de Veïns de Cerdanyola ens parlarà breument de l’entitat i acabarem a la plaça Joan Lluís González Haro on farem un fòrum de diàleg i escolta i un refrigeri per acabar.

Fitxa Revolta

Nom

(Re)volta, Cerdanyola, El barri viu de Mataró

Data

dissabte, 25 de març de 2023

Ciutat o Barri

Cerdanyola, Mataró

Hora d'inici

09:00 AM

Hora final

12:00 PM

Punt de trobada

Plaça de l’11 de setembre (Centre cívic de Can Morros) - Mataró

Punt final

Plaça de Joan Lluis González Haro - Mataró

Entitats participants

Participen a títol individual persones del Centre de Documentació històrica de Cerdanyola, Associació Cultural de Cerdanyola, Espai Jove, Sindicat d’habitatge de Mataró, Associació El Panal, CAF Maresme, Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola.

PROJECTE IMPULSAT PER

Òmnium Cultural

AMB LA COL·LABORACIÓ DE